22 Dec 2016 PO Östergren

JULBLOGGEN

Tidig Julklapp

Sedan vi startade planeringsjobbet med nästa års mässa har det hela tiden känts som att jag får tidiga julklappar, allt har så här långt gått över mina förväntningar. De tidigare utställarna har börjat att boka in sig till 2017 års mässa och många har dessutom hjälpt till att rekrytera nya intressanta och seriösa utställare. Ett STORT tack till er för detta. 

Jag har hela tiden arbetat för att skapa en stark VI känsla under Medevimässans tak, det är VI tillsammans som kan göra Medevimässan till en årligen återkommande och  uppskattad samlingspunkt för alla besökare som har intressen i mässans utbud, men också en samlingsplats där olika förbund och myndigheter kan träffas för att debattera, föreläsa och själva kunna suga i sig kunskaper och erfarenheter.

Under de senaste dagarna har jag fått mottaga några stora, fina, och för mässan mycket värdefulla julklappar. Efter ett antal möten kan jag bara notera att vi kommer att få med några riktigt stora och intressanta utställare som kommer att tillföra mässan ofantligt mycket.

I onsdags besökte Joachim och jag Lindköping och vår Landshövding Elisabeth Nilsson för att avnjuta ett mycket givande lunchmöte. Jag kan bara imponeras över Elisabeths djupa och breda kunskap om mycket av det mässan vill förmedla till besökarna avseende Jakt-Skog-Jordbruk-Miljö och natur mm. Här kommer vi att få mycket hjälp av Elisabeth och Länsstyrelsen i vår stävan att under mässdagarna kunna lyfta fram och diskutera/debattera olika intressanta och brännheta frågor.

Nu till den STORA julklappen, vår landshövding Elisabeth Nilsson kommer även att inviga och invigningstala på 2017 års Medevimässa. Stort Tack för detta.

Jag har några möten kvar innan året är slut, men om detta och mycket mer återkommer jag till i januaribloggen.

Därför önskar jag er alla, mina fantastiska medarbetare, alla gamla och nya utställare, och naturligtvis alla ni som förgyllde årets mässa med ert besök. Sist men inte minst våra sponsorer som gjorde det möjligt för oss att erbjuda alla besökare fri entré.

EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

PO Östergren 

Medevimässan