22 Jun 2017 PO Östergren

Midsommarblogg

Medevimässan, augusti 2017

Jag vill nu, innan Midsommar, lämna lite ny information om Medevimässan i augusti.

Min känsla är att jag kan gå till midsommarfirandet med glädje och tillförsikt. Det har hänt och kommer att hända många intressanta saker ända fram till mässdatum.

Ett stort tack också till Svenska Media som äger väldigt många facktidningar där dom kommer att sponsra oss med vår marknadsföring.

Vad gäller föredrag och paneldebatter så kommer det att bli spännande att få igång olika brännheta ämnen som tex. tekniken i dagens jakt. Är det så att tekniken hela tiden ligger före oss jägare och vårt ofta gammalmodiga sätt att jaga och tänka jakt?. Detta gäller naturligtvis även beslutande myndigheter.

Det här och mycket fler saker är i högsta grad dags att börja diskutera, och den arenan och mötesplatsen skapar vi på Medevimässan åt alla kunniga och pålästa personer inom institutioner, förbund, skogs och jordbruk, länsstyrelse, motororganisationer, fiske, vatten, miljö och fritidssektorn.

Jag är glad och stolt över den enorma respons jag har mottagit från utställare, sponsorer och ovannämnda deltagare i debatterna. Ett STORT TACK för detta.

Nu vill jag och hela ledningsgruppen önska er alla, utställare, sponsorer debattörer och inte minst alla ni som tänker besöka Medevimässan den 18-19 augusti

En glad och trevlig midsommar.