Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Aktiviteter för gammal som ung på mässan

Till 2019 års mässa ökar vi utbudet av aktiviteter. Vi erbjuder dig som besökare att delta i en femkamp där du kan vinna fina priser. Både gammal som ung kan delta och tävla på lika villkor. Om du vill testa andra saker så erbjuds provkörning av ATV, enduro motorcykel, hagelskytte eller guldvaskning som några exempel.

Mässan erbjuder dig att delta i många olika aktiviteter och spännande upplevelser.

Medevimässan arrangeras nästa år för fjärde året i rad. Vi hoppas att du kommer att finna mycket nöje i att delta i de olika arrangemangen hos oss!
Hundavdelningen bjuder på ett stort utbud av olika uppvisningar, rasparad och föredrag mm. Övriga aktiviteter som lerduveskytte, guldvaskning, knivslipning, styckning, motorsågsskulptering, provkörning av bilar, motorcyklar, ATV och mycket mer.

På mässans båda dagar kommer det att bli olika föredrag och debatter.

Utöver aktiviteter finns kunskap att få

Om du inte vill aktivera dig med saker som smäller eller låter så finns alltid vårt kunskapstorg där du kan sitta i lugn och ro och lyssna på debatter och föredrag.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB