Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

En aktivitetsmässa för hela familjen

Till 2020 års mässa ökar vi utbudet av aktiviteter ytterligare. Prova lerduveskytte, skyttesimulator, yxkastning, pilbåge, flugfiske, agility, K9Biathlon samt mycket mer. PROVA OM DU VÅGAR...

Prova olika aktiviteter och titta på spännande tävlingar samt uppvisningar 

Medevimässan arrangeras nästa år för femte året i rad. Vi hoppas att du kommer att finna mycket nöje i att delta i de olika arrangemangen hos oss!
Hundavdelningen bjuder på ett stort utbud av olika uppvisningar, rasparad och föredrag mm. Övriga aktiviteter som lerduveskytte, simulatorskytte, pilbåge, blåsrör, djursjukhus för barn, knivslipning, styckning, fågelskådning och mycket mer.

Utöver aktiviteter finns kunskap att få

Om du inte vill aktivera dig med saker som smäller eller låter så finns alltid vårt kunskapstorg där du kan sitta i lugn och ro och lyssna på debatter och föredrag.

K9BIATHLON - Prova på aktivitet med drop in och instruktör.

SMIDE - Prova att smida ditt eget knivblad, en vass kunskap.

SEMINARIUM - Det finns mycket kunskap att få under mässdagarna.

FLUGFISKE - Prova den svåra konsten med flugfiske utan att få kroken i örat.

YXKASTNING - Lär dig kasta yxa och utmana en kompis.

PYSSEL - De minsta i familjen kan utmana pappa i att måla en läskig mask.

GANGSTERSKYTTE - Agera Al Capone för några minuter och pricka bovar.

NOSEWORK - Kan din hund hitta ett utplacerat doftprov på under en minut?

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB