Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Fiskemässa med utställare inom fiske - 2019

Medevimässan - fiskemässa 2019 erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin fiske och fiskeredskap. Här träffas sportfiske människor med det gemensamma intresset att titta på nyheter inom fiskeutrustning , prova på aktiviteter som casting samt titta på båtar. 

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Jakt- och fiskemässan 2019 blir den fjärde som arrangeras i natursköna Medevi Brunn. Utöver fiskeredskap, fiskeutrustning så visas även båtar upp på mässområdet. Vidare har mässan ambitionen att öka intresset för sportfisket, främja fiskevård, vattenvård och ett hållbart leverne.

Välkommen till nästa års Jakt-, fiskemässa som går av stapeln den 17-18 augusti 2019.

SE ÄVEN MARINT »

Utställare fiskemässa 2019 - en del av Medevimässan

Vi på Custom Baits Sweden designar ditt drömbete till både färg och form. Vi tillverkar beten med företags-logotyper, föreningsemblem eller andra motiv som du önskar. Alla beten görs för hand i trä, oftast återvunnen abachi, som blyas till önskad vikt/funktion. Tailarna vi använder kommer från olika tillverkare, oftast från Svartzonker om inget speciellt önskas.

Harrkungens fiske startades under slutet av 2011 och vår stora passion är flugfiske. E-handel är idag vår grundfokus och i vår shop hittar du en mångfald av utrustning för fiske. Flugbindning, guidningar, instruktioner, helhetslösningar och service är våra nyckelord Vi lägger tyngd på bra kundbemötande och kunnighet, ingen tjafs!

Motala båtvarv erbjuder en komplett marina med stora lokaler och lång tradition. De utför alla i branschen förekommande arbeten, och hanterar båtar upp till 30 ton.  De har gen serviceverkstad med kunniga båtbyggare och motormekaniker. Försäljning av nya och begagnade båtar & motorer  liksom en mycket välsorterade Watskibutik.

Kayakstore - Felix Frey och Mats Fincke är personerna bakom Kayakstore Sweden.Målsättningen är att erbjuda en komplett butik med de bästa produkterna på marknaden med den absolut bästa servicen. Felix Frey har många års erfarenhet ifrån sportfiskebranchen och har från september 2017 ett EM-Silver i Kajakfiske och i september 2018 ett EM-brons.

Nora Jakt & Sportskytte har tillbehör från bla: Classic, HDF Gyttorp, Normark och Härkila. När det gäller vapen så säljer de Anschütz, Benelli, Beretta, Blaser,Brno, Browning, Carl Gustaf, Classic Gyttorp,  Heym, HVA, Krieghoff mfl. De har alltid ett stort utbud (ca 400) av begagnade vapen på lager.

Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund är en demokratiskt uppbyggd ideell organisation. Ända sedan 1919 har vi arbetat för att det ska finnas ett bra fiske i rena vatten med friska fiskbestånd. Sportfiske är i dag en av Sveriges viktigaste fritidsaktiviteter med två miljoner utövare som varje år lägger mer än fem miljarder kronor på sitt fiske. Sportfiskarna organiserar fler än 60 000 sportfiskare

BJ Hunting - säljer det mesta inom jakt, fiske och sportskytte. Vi har produkter från de flesta stora leverantörerna i Sverige såsom RUAG Ammotec, Arxus, Alpina, Stabilotherm, Stoxdal, Spannfod, Laser Ammo mfl. Kängor från Alpina samt stövlar från Muckboot och Arxus är några av våra främsta mässprodukter.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB