Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Fiskemässa med utställare inom fiske - 2019

Medevimässan - fiskemässa 2019 erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin fiske och fiskeredskap. Här träffas sportfiske människor med det gemensamma intresset att titta på nyheter inom fiskeutrustning , prova på aktiviteter som casting samt titta på båtar. 

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Jakt- och fiskemässan 2019 blir den fjärde som arrangeras i natursköna Medevi Brunn. Utöver fiskeredskap, fiskeutrustning så visas även båtar upp på mässområdet. Vidare har mässan ambitionen att öka intresset för sportfisket, främja fiskevård, vattenvård och ett hållbart leverne.

Välkommen till nästa års Jakt-, fiskemässa som går av stapeln den 17-18 augusti 2019.

SE ÄVEN MARINT »

Utställare fiskemässa 2019 - en del av Medevimässan

Vi på Custom Baits Sweden designar ditt drömbete till både färg och form. Vi tillverkar beten med företags-logotyper, föreningsemblem eller andra motiv som du önskar. Alla beten görs för hand i trä, oftast återvunnen abachi, som blyas till önskad vikt/funktion. Tailarna vi använder kommer från olika tillverkare, oftast från Svartzonker om inget speciellt önskas.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB