Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Information för dig som besökare

Vad är egentligen Medevimässan och vad vill vi erbjuda dig som besökare

Sveriges ledande mötesplats och aktivitetsmässa för friluftsintresserade, jägare, fiskare och äventyrare.

Medevimässan har under åren utvecklats till en samlingsplats och utflyktsmål för hela den jakt, fiske och friluftsintresserade familjen. Vi erbjuder utställare och aktiviteter med stimulerande innehåll . Mässan erbjuder förutom detta en intressant och kunskapsgivande utställning inom hund, jakt, vapen, skog, natur, skytte, fiske, marin och hantverk, skapa en samlingsplats för beslutsfattare, förbund och olika intresseorganisationer som kan lyfta och diskutera viktiga frågor inom dessa ämnen.

Medevimässan 2020

COVID-19 INFORMATION

Medevimässan 2020 ställs in!

Det är med sorg i hjärtat som vi nödgas meddela medarbetare, utställare och besökare att Medevimässan i augusti 2020 inte genomförs. Det är på grund av rådande omständigheter kring Covid-19 och de restriktioner regeringen utfärdat som ett genomförande är omöjlligt. Medevimässan följer självklart de regler som utlysts och vill bidra till en minskad spridning av viruset.

Vi siktar nu på en ny fantastisk mässa i augusti 2021. Den som väntar på något gott...

Med hopp om förståelse  /  mässledningen

ÖPPETTIDER:

LÖRDAG 15 augusti kl 10.00 - 16.00
SÖNDAG 16 augusti kl 10.00 - 16.00

Hela familjen är varmt välkomna!

Fri entré!   Parkering 50:-/bil 

Det finns gott om plats för din bil, två stora fält vid Medevis södra infart. En lokal förening hjälper er vid parkeringen och avgiften går till föreningen. Varmt välkomna önskar PO med mässpersonal!

HÅLLTIDER:
Just nu planeras 2020 års mässa med samtliga aktiviteter.

Hitta till Medevimässan

Vad händer på Medevimässan

UTSTÄLLARE

Under mässdagarna kan du besöka mässans över 60 utställare.  Utställarna erbjuder varor och tjänster inom jakt, fiske, hund och friluftsliv.

AKTIVITETER

Vi strävar efter att ge dig som besökare en fantastisk upplevelse under en dag på mässan och tillsammans med våra utställare erbjuder vi många aktiviteter.

HANDEL

Är du sugen på att handla något under mässbesöket, då hittar du produkter och hantverk som relaterar till jakt, fiske och friluftsliv.

MAT

Är du och familjen på mässa ute i naturen blir ni garanterat hungriga. Vi erbjuder mat som kommer från Svensk skog och mark.

KIDS CLUB

Ta med barnen på mässan, lek och inspirera till djur och natur. Det finns aktiviteter, kunskap och lek för alla åldrar.

SEMINARIUM

Medevimässan värnar om djur och natur. Det är kärnan i det vi gör. Därför bjuder vi på seminarium med kunskap för ett hållbart leverne.

JAKT PÅ MÄSSAN

Jakt- vapen- och tillbehör är ett självklart inslag på mässan. Flera utställare exponerar vapen, tillbehör och jakt utrustning.

FISKE PÅ MÄSSAN

Mässan satsar till kommande år mer på sportfiske, fiskeutrustning samt vattenvård. Det visas upp teknik, utrustning & kunskap.

FRILUFTSLIV PÅ MÄSSAN

I en allt mer stressad vardag med IT och sociala media behöver vi människor koppla av. Våra utställare visar både utrustning och möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

HUNDAR PÅ MÄSSAN

Hundar är populärt och då inte minst jakthundar. På Medevimässan hittar du en hundavdelning med bland annat hundparader, uppvisningar och kunskap om hundars hälsa.

För barnens skull - missa inte:

Så här skriver en besökare 2019

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB