Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Besökare information om mässan

Jakt-, fritids- & friluftsmässa - information besökare

Min vision som mässgeneral är att Medevimässan skall utvecklas till en samlingsplats och utflyktsmål för hela den jakt- och fritids- friluftsintresserade familjen. Vi ska erbjuda utställare, aktiviteter, marknadstorg, mattorg, lektorg samt kunskapstorg med stimulerande innehåll . Till mässan ska även våra beslutsfattare och politiker komma att söka sig. Mässan skall förutom att erbjuda en intressant och kunskapsgivande utställning inom hund, jakt, vapen, skog, natur, skytte, fiske, marin, fritid, konst och hantverk, skapa en samlingsplats för beslutsfattare, förbund och olika intresseorganisationer som kan lyfta och diskutera viktiga frågor inom dessa ämnen.

ÖPPETTIDER:
LÖRDAG
17 augusti kl 10.00 - 16.00
SÖNDAG 18 augusti kl 10.00 - 16.00
HÅLLTIDER:
K9 BIATHLON FÖRSTA START 1
7 augusti kl 09.00
RASPARAD HUNDAR 12.00 båda dagarna
SEMINARIER PÅ SCEN STARTAR 10.00 båda dagarna

Medevimässa augusti 2019

Inför årets Medevimässa den 17-18 augusti kan jag med glädje och stolthet notera att visionenvi hade för tre år sedan nu har fallit på plats och allt har blivit som vi önskade. Planen att erbjuda en alternativ jaktmässa som inte bara handlar om jakt och jägare har av besökare mottagits väl. Medevimässan kombinerar jakt och fiske med frilufts- och fritidsaktiviteter för att bredda utbudet och tilltala hela familjen. 

Även till 2019 kommer Naturvårdsverket, Länsstyrelsen, Livsmedelsverket, Svenska Jägareförbundet med flera att delta i paneldebatter och föra samtal med besökare.

Barn Djur & Natur - Kids Club

Vår utvidgade satsning på Barn Djur & Natur, som blev så uppskattat i fjolårets mässa, fortsätter även i år. Detta är ett led i vår strävan, att alla, oavsett ålder och kön, skall ha lärt sig något viktigt och intressant genom ett besök på Medevimässan. Till 2019 kommer vi presentera Kids Club där våra yngsta kan ta del av aktiviteter och bli invigda i djur, natur-, frilufts- och fritidsaktiviteter.

Tack! 

Jag vill uttrycka min stora tacksamhet till alla utställare och partners som gör det möjligt att erbjuda besökare FRI ENTRÉ.

VARMT VÄLKOMMEN TILL 2019 ÅRS MEDEVIMÄSSA  

PO Östergren - Mässgeneral med Team

Invigning av mässan med Medevi Brunnsorkester och klassisk grötlunk.

Så här skriver en av våra besökare 2018

Jakt på mässan

Jakt- vapen- och tillbehör är ett självklart inslag på mässan. Flera utställare exponerar vapen, tillbehör och jakt utrustning.

Fiske på mässan

Mässan satsar till kommande år mer på sportfiske, fiskeutrustning samt vattenvård. Det visas upp teknik, utrustning & kunskap.

Friluftsliv på mässan

I en allt mer stressad vardag med IT och sociala media behöver vi människor koppla av. Våra utställare visar både utrustning och möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

Hundar på mässan

Hundar är populärt och då inte minst jakthundar. På Medevimässan hittar du en hundavdelning med bland annat hundparader, uppvisningar och kunskap om hundars hälsa.

Marint på mässan

Som vanligt kommer en båtutställning att finnas i Medevi parken. Flera aktörer inom marint och marin utrustning finns på plats.

Motor på mässan

När jaktpasset är långt från vägen kan det vara fint med något motordrivet fordon. Inte minst för att transportera hem det fällda djuret.

Hantverk på mässan

Vad vore en jaktmässa utan troféer, moraknivar, kåsor, skinnbälten och allt annat handtillverkat. Du kommer inte bli besviken när du besöker Medevimässan.

Skog på mässan

Du kommer att hitta allt från trädgårdsmaskiner, motorsågar och andra redskap till kunskap om skogsvård på mässan. 

NYTT FÖR 2019 ÅRS FRILUFTS- FRITIDSMÄSSA MED JAKT OCH FISKETEMA

MARKNADSTORG

Är du sugen på att handla något under mässbesöket, då hittar du produkter och hantverk som relaterar till jakt, fiske och friluftsliv.

MATTORG

Är du och familjen på mässa ute i naturen blir ni garanterat hungriga. Vi erbjuder mat som kommer från Svensk skog och mark.

LEKTORG

Ta med barnen på mässan, lek och inspirera till djur och natur. Det finns aktiviteter, kunskap och lek för alla åldrar.

KUNSKAPSTORG

Medevimässan värnar om djur och natur. Det är kärnan i det vi gör. Därför bjuder vi på debatt och kunskap för ett hållbart leverne.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB