Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Jakt och hund på Medevimässan

Under mässdagarna kan du delta i olika hundaktiviteter. Det handlar om allt från om jakt med hund, jakthundar till hundparad som passar alla åldrar. Gittan Engberg är hundansvarig på Medevimässan. Gittan Engberg är utbildad beteendecoach/hundpsykolog, beteendevetare för hund och instruktör i hundars signaler och lydnad samt jaktapportteringsinstruktör.

Stressade jakthundar och hundar över lag

Gittan kommer att föreläsa om ett alltför vanligt problem, stressade hundar, och hur man kan komma tillrätta med detta problem. 

Gittan, Hundpsykolog och Gunilla Backman, Svenska Pedagoghundsinstitutet kommer att sälja en nyproducerad bok som kommer ut lagom till mässan. Den heter DoggyBag. Handlar om hundens kost och hälsa. Tips att laga egen hundmat.
För mer info:  GittanHundpsykolog. (Facebook)

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB