Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Kunskap om jakt och jaktrelaterade ämnen

Följ oss året runt i våra digitala kanaler. Vi delar med oss av vår kunskap om jakt och jaktrelaterade ämnen. Tillsammans med våra utställare och partners besitter vi en enorm kunskap om branschen. Vi värnar om vår natur och miljö samt ett hållbart samhälle.

JAKT ARTIKLAR

» Fodra eller åtla - ansvarsfull jakt

2018-12-04 09:17 
Författare: Per Andersson

Utfodring av t.ex. vildsvin innebär att man under svåra vintrar med begränsad normal fodertillgång hjälper till med stödutfodring som kan bestå av bl.a. potatis, sockerbetor, vete, majs, ärtor. Här gä

» Näringslivs chefer och jakt – Lyckosam kombination

2018-11-12 09:06 
Författare: Per Andersson

På den tiden då jag började jaga så var det så att man oftast kom in på jaktens bana i unga år och fick gå i lära hos äldre jägare, ofta sin far eller någon släkting, och på detta sätt ”växte” in i ja

» Jakten är till för alla - del två (2)

2018-10-20 20:55 
Författare: Per Andersson

För att bli en duktig jägare räcker det inte med att endast känna till det ekologiska samspelet i naturen, man måste dessutom vara en duktig skytt.

» Jakten är till för alla - del ett (1)

2018-10-20 20:01 
Författare: Per Andersson

Det händer ofta att vi som jägare får frågorna av våra vänner som inte jagar: Varför jagar du? Hur kan du döda ett djur? Många har besvarat dessa frågor och belyst dem ur olika synvinklar. J

» Vildsvin och vildsvinsjakt engagerar jägare och vi

2018-09-25 21:00 
Författare: Per Andersson

Vildsvin upprör och engagerar många. Enligt en utredning från Naturvårdsverket så bör vildsvinen jagas hårdare. Detta har stött på debatt då många anser det oetiskt att jaga med belysning, fällor och

»

 
Författare:

»

 
Författare:

»

 
Författare:

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB