Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Medevimässans K9 Biathlon tävling

Medevimässan hålls varje år i augusti månad och lördagen den 17/8 är det dags för K9 Biathlon tävling. Tävlingen sträcker sig över ett 3-4 km långt spår i natursköna Medevi Brunn, norr om Motala. Banan slingrar sig fram på naturstigar i varierad terräng .

NU har vi stängt för ytterligare anmälningar till höstens K9Biathlon tävling. 

NU igen! 50 platser EXTRA! För anmälan (300:-), fyll i formuläret nedan och klicka på skicka.

Betalas till BG: 5020-6275 i samband med anmälan, dock senast 5 dagar efter. Ange ditt namn som betalreferens.

DINA UPPGIFTER:

HUNDENS UPPGIFTER:

K9 BIATHLON INFORMATION

Delad glädje är dubbel glädje, brukar man säga. Detta gäller i högsta grad samarbetet mellan hund och förare i K9 Biathlon, menar Mia Karlsson från Lyckliga jyckar i Mjölby/Skänninge och Hanna Döhmstedt (bilden). Sporten går ut på att springa en bana med olika hinder ihop med sin hund. Det kan vara allt från att krypa i rör, släpa bildäck och hoppa över bockar till att köra hunden i en skottkärra eller vada genom vattenhinder.

- Det fina med K9 Biathlon är att man gör det med sin vovve, hundarna absolut älskar aktivitetsformen. Det handlar om att ha kontakt med sin hund och tillit mellan varandra. Att det sedan är en fysisk relativt tuff aktivitet är bara kul avslutar Mia.

Foto: Sven Komstadius

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB