Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Barn är nyfikna på djur och natur

En mässa för barn om djur och natur

Barn är vår framtid och vi som vuxna lånar enbart naturen utav våra barn. Det innebär att vi måste vara rädda om miljön och värna om djur och natur. Medevimässan vill lyfta detta ämne, inspirera och utbilda våra barn för att förbättra förståelsen för vår natur.

LEKTORG FÖR BARN OCH UNGDOMAR

Mässan erbjuder hundparader och andra kul aktiviteter för barn och ungdomar. Det handlar om att inspirera och lära våra barn att djur och natur är viktigt.

MAT OCH BOENDE

Boka en heldag eller varför inte hela helgen uppe i Medevi norr om Motala. Förutom barn och familjeaktiviteter finns utställare, boende och ett mattorg där alla magar kan mättas med något gott från naturen.

LÄRANDE GENOM LEK

Även i år satsar vi på att inspirera barnen att lära mer om djur & natur.
De får ett alldeles eget område på mässan med anpassade aktiviteter.
Detta är ett led i vår strävan att alla, oavsett ålder och kön, skall ha lärt sig något viktigt och intressant genom ett besök på Medevimässan.

MÄSSAN ERBJUDER BARN ATT VASKA GULD

På Medevimässan kan barn och ungdomar lära sig att vaska guld, ett mycket populärt inslag. Hela familjen kan dessutom vara med i vår femkamp och frågequiz.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB