Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med utställare inom friluftsliv

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin friluftsliv.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Tema friluftsliv på medevimässan 2019 blir större än någonsin. Intresset för natur- och friluftsliv växer från år till år vilket mässan tagit fasta på. Till friluftsmässan 2019 får detta tema ett eget område. Vidare har mässan ambitionen att öka intresset för friluftsliv, fritidsaktiviteter i naturen och ett hållbart leverne.

Välkommen till nästa års Jakt-, fiske- och friluftsmässa som går av stapeln den 17-18 augusti 2019.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB