Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med utställare inom friluftsliv

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin friluftsliv.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Tema friluftsliv på medevimässan 2019 blir större än någonsin. Intresset för natur- och friluftsliv växer från år till år vilket mässan tagit fasta på. Till friluftsmässan 2019 får detta tema ett eget område. Vidare har mässan ambitionen att öka intresset för friluftsliv, fritidsaktiviteter i naturen och ett hållbart leverne.

Välkommen till nästa års Jakt-, fiske- och friluftsmässa som går av stapeln den 17-18 augusti 2019.

Utställare friluftsliv 2019 - en del av Medevimässan

Dala Vård & Vaccin -  erbjuder samtliga vacciner som kan behövas inför Din resa. Individuellt anpassad vaccination baserad på dina medicinska behov och önskemål, oavsett om du ska resa utomlands eller stanna hemma.Du får personlig rådgivning av sjuksköterskor med specialkompetens och mångårig erfarenhetVi har stor vana att vaccinera barn i alla åldrar

Skog och Ungdom - är Sveriges enda ungdomsorganisation för Dig som är intresserad av skogen som resurs. De är en organisation som är uppbyggd av barn, ungdomar, äldre som tycker om att på sin fritid vistas i naturen och som ideellt (helt frivilligt och utan betalning) ordnar med verksamhet i klubbar/avdelningar runt om i landet. Skog & Ungdom är en medlemsorganisation i Studiefrämjandet och Svenskt Friluftsliv.

Motala båtvarv erbjuder en komplett marina med stora lokaler och lång tradition. De utför alla i branschen förekommande arbeten, och hanterar båtar upp till 30 ton.  De har gen serviceverkstad med kunniga båtbyggare och motormekaniker. Försäljning av nya och begagnade båtar & motorer  liksom en mycket välsorterade Watskibutik.

Kayakstore - Felix Frey och Mats Fincke är personerna bakom Kayakstore Sweden.Målsättningen är att erbjuda en komplett butik med de bästa produkterna på marknaden med den absolut bästa servicen. Felix Frey har många års erfarenhet ifrån sportfiskebranchen och har från september 2017 ett EM-Silver i Kajakfiske och i september 2018 ett EM-brons.

Ecofurn - med rötter både i Finland och Sverige kommer de ställa ut sina miljövänliga produkter. Deras storsöljare - EcoChair, är stolen där miljön sätts i första rummet. Materialet består av trä och hamparep.   Stolen produceras i fem olika träslag: björk, ek, furu, lärk och al. Med EcoFurn får du – kvalitet och komfort samt ett gott samvete, då vi gör ett minimalt avtryck på miljön.

Svenska Rovdjursföreningen - arbetar för rovdjurens rätt att leva i livskraftiga stammar i naturen. Vi vill öka förståelsen för rovdjuren och göra det lättare för människor och rovdjur att existera sida vid sida. Vi är en ideell och politiskt obunden förening, som får allt fler medlemmar. Genom oss får också den stora opinion som är positiv till rovdjur en röst.

Nora Jakt & Sportskytte har tillbehör från bla: Classic, HDF Gyttorp, Normark och Härkila. När det gäller vapen så säljer de Anschütz, Benelli, Beretta, Blaser,Brno, Browning, Carl Gustaf, Classic Gyttorp,  Heym, HVA, Krieghoff mfl. De har alltid ett stort utbud (ca 400) av begagnade vapen på lager.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB