Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Boka Medevi 2019, jakt-, fiske och friluftsmässa

Se till att boka tidigt för att få tillgång till en plats. Utställarytan är kostnadsfri, du betalar endast ett mindre belopp för service och marknadsföring. Boka 2019 års jaktmässa tidigt så får du maximal effekt av ditt marknadspaket och är synlig i våra digitala kanaler upp mot två år.

Är du nyfiken på att veta mer? 

Kontakta mässgeneral PO Östergren:  Telefon: 0734 – 23 21 82   |   E-post: po@medevimassan.se

UTSTÄLLARE - BOKA NU TILL MEDEVIMÄSSAN 2019

Jag bokar följande servicepaket:

Jag bokar följande marknadspaket:

Jag vill ställa ut följande tjänster / produkter

Jag har även följande önskemål:

Fakturering:

30% av priset för service- och marknadspaket faktureras vid order. Resterande faktureras 60 dagar innan mässan öppnar. Alla priser är angivna exklusive moms

Marknadspaketen innehåller:

** BUSINESS: (tillval) Logga på vepor, LED-skärm samt prioriterad plats på hemsidans kategorisidor med länk till egen hemsida. Tillgång till besökslista med e-post efter genomförd mässa.
*** PREMIUM: (tillval) BUSINESS + Företagspresentation på hemsidan och medverkan i mässfilm.  En push i sociala media och deltagande i nyhetsbrev med logo vid två tillfällen.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB