Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med utställare inom jakt och vapen

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin jakt, vapen och tillbehör. För dig som är jägare är detta ett ypperligt tillfälle att besöka utställarna på mässan och titta på nyheter inom jaktvapen. Mässan erbjuder mer än bara vapen, du hittar allt inom tillbehör såsom jaktkläder, lerduvor, ammunition, kikarsikten, knivar och mycket mer.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Utställarna av jakt, vapen och tillbehör kommer även i år att visa sina senaste alster. Nya utställare presenteras löpande. Till jakt- och vapenmässan 2019 har vi delat in mässområdet i temaområden. Jakt och vapen får ett eget område. Ta gärna med hela familjen på ett besök då vi erbjuder både mattorg, marknadstorg, lektorg och kunskapstorg med forum och debatter. 

Du kan även vara med i vår 5-kamp och kunskapsquiz om jakt och vapen.
Varmt välkommen till Medevi Brunn och jakt-, vapenmässan 2019.

Utställare jakt-, vapenmässa 2019 - en del av Medevimässan

Bland Zeiss sortiment hittar du kikarsikten som är anpassade för kort distans, lång distans, jakt under nattetid och jakt under dagtid. Bland Zeiss kikarsikten hittar du modeller som är anpassade för varierade väderförhållanden. Produkterna finns i många olika prisklasser så det finns ett kikarsikte för varje budget.

Torsbo Handels - Allt inom jakt - Nya och begagnade vapen - fabrikat som Sauer, Remington, Blaser, Sako, Tikka. Förutom detta hittar ni givetvis vapenverkstad samt ett mycket stort sortiment av allmänna tillbehör, friluftskläder och annat som tillhör det moderna jakt och friluftslivet.

Nora Jakt & Sportskytte har tillbehör från bla: Classic, HDF Gyttorp, Normark och Härkila. När det gäller vapen så säljer de Anschütz, Benelli, Beretta, Blaser,Brno, Browning, Carl Gustaf, Classic Gyttorp,  Heym, HVA, Krieghoff mfl. De har alltid ett stort utbud (ca 400) av begagnade vapen på lager.

Härkila - jaktkläder från underställ till ytterlager. Härkila är kända fför sina kvalitetskläder med väl tilltagen garanti och modern teknik i materialval. Du hittar Härkila i Nora Jakt & Skyttes monter på mässan.

MARKNADSTORG

Är du sugen på att handla något under mässbesöket, då hittar du produkter och hantverk som relaterar till jakt, fiske och friluftsliv.

MATTORG

Är du och familjen på mässa ute i naturen blir ni garanterat hungriga. Vi erbjuder mat som kommer från Svensk skog och mark.

LEKTORG

Ta med barnen på mässan, lek och inspirera till djur och natur. Det finns aktiviteter, kunskap och lek för alla åldrar.

KUNSKAPSTORG

Medevimässan värnar om djur och natur. Det är kärnan i det vi gör. Därför bjuder vi på debatt och kunskap för ett hållbart leverne.

Ett axplock av utställare på jakt-, vapenmässa 2016 - 2018

Albecom

Albecom tillverkar & saluför professionell jaktradio 31mhz & jaktradio 155mhz, komradio 400-470mhz av bästa kvalité. I vårt sortiment har vi även hundpejl, hundväst, åtelkamera, viltkamera, åtelbelysning, actionkamera, vapentillbehör och vapenvård.

Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet är en medlemsorganisation. Den är uppbyggd av jaktvårdskretsar och länsjaktvårdsföreningar.

FONDPRODUKTER

www.fondprodukter.se

Akademibokhandeln

Vi från Akademibokhandeln Motala kommer att medverka på Medevimässan. Vårt utbud under mässan kommer att bestå av härliga kokböcker med tema jakt, vilt friluftsliv. Det kommer att finnas naturböcker med bl.a. lokal anknytning. Vi kommer också att ha med oss böcker som passar den erfarne jägaren likväl som till den blivande. Självklart så kommer vi också att ha med flera spännande saker till våra små friluftsintresserade t.ex. spel, böcker andra prylar som passar bra när man ska utforska skog natur! 

Morakniv

Morakniv har antagits som Kunglig Hovleverantör av H.M. Konungen. Det är en hedersutnämning som tilldelas företag som ett bevis på att företagets produkter är uppskattade av någon medlem av Kungafamiljen.

Torsbo Handels

Allt inom jakt - Nya och begagnade vapen - fabrikat som Sauer, Remington, Blaser, Sako, Tikka

MANGE

MULTIÅTEL och FLÅBOCKEN är redskap för att underlätta inför och efter lyckad vildsvinsjakt Produkterna saluförs via utvalda återförsäljare

SWEDTEAM

Skandinaviskt jaktvarumärke med lång tradition. På Swedteam har vi tillverkat jaktkläder av hög kvalitet i nästan ett sekel. Varumärket har en lång historia, som vi bevarat och utvecklat med nya koncept och innovationer. Ända sedan starten har vi alltid haft samma drivkraft – vårt stora intresse för jakt.

Jägarnas Riksförbund

Jägarnas Riksförbund är en ideell medlemsorganisation med ansluta avdelningar över hela landet. Förbundet grundades med förutsättningen att alla markägare, stora som små, ska ha rätt till meningsfull älgjakt på sin egen mark. Den grundtanken finns kvar än i dag, även om frågorna har utvidgats och förändrats och förbundets repertoar nu är bredare än någonsin.

Nationella Viltolycksrådet

Det sker i genomsnitt mer än en (1) viltolycka nästan var 9.e minut i Sverige. Detta innebär att över 61000 fordon årligen är inblandade i en viltolycka. Olyckorna måste bli färre och där kan vi alla hjälpas åt.

DECE Trade Canadapulkan.se

Gåsriket och Sweden Wild Nature

Gåsriket vid Vättern och på åkrar mellan Vättern och Tåkern (en av Sveriges största fågelsjöar). Markerna har en areal av cirka 12 000 hektar. Vi har även fågeljakten på andra områden i närheten där vi kan erbjuda bra gåsjakt samt mycket bra andjakt på vildand.

Superstar lerduvor

Super Star arbetar kontinuerligt för att möta alla krav, från nybörjare till elitskyttar som önskar produkter som uppfyller kraven sett till tekniska och miljömässiga egenskaper.

Nordankyrka JaktFritid

Rosa och gröna vapenfodral, camouflagenät, jakttorn, jaktstegar, skjortor, byxor, jaktradios, lockpipor, ryggsäckar, tröjor, termosar, sockor, bulvaner, frystorkad mat, åtelbelysning, kepsar, camouflageställ, lockmedel, knivar.

Nordik Distribution

Generalagent inom jakt-, och fordonsbelysning.

Edvardson

Edvardson Sweden är ett anrikt familjeföretag, tidigare känt som Malungsfors Läderprodukter. Företaget startades på 1860-talet av farfars farfar Torsten Torstensson, som då började med skomakeri för att livnära sig. Sedan dess har tillverkningen utökats till att även innefatta jakttillbehör och frilufts tillbehör i läder. Hos oss sätter vi stort värde på kunskap, kvalitet och gediget hantverk.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB