Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med utställare inom jakt och vapen

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin jakt, vapen och tillbehör. För dig som är jägare är detta ett ypperligt tillfälle att besöka utställarna på mässan och titta på nyheter inom jaktvapen. Mässan erbjuder mer än bara vapen, du hittar allt inom tillbehör såsom jaktkläder, lerduvor, ammunition, kikarsikten, knivar och mycket mer.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Utställarna av jakt, vapen och tillbehör kommer även i år att visa sina senaste alster. Nya utställare presenteras löpande. Till jakt- och vapenmässan 2019 har vi delat in mässområdet i temaområden. Jakt och vapen får ett eget område. Ta gärna med hela familjen på ett besök då vi erbjuder både mattorg, marknadstorg, lektorg och kunskapstorg med forum och debatter. 

Du kan även vara med i vår 5-kamp och kunskapsquiz om jakt och vapen.
Varmt välkommen till Medevi Brunn och jakt-, vapenmässan 2019.

Utställare jakt-, vapenmässa 2019 - en del av Medevimässan

Bland Zeiss sortiment hittar du kikarsikten som är anpassade för kort distans, lång distans, jakt under nattetid och jakt under dagtid. Bland Zeiss kikarsikten hittar du modeller som är anpassade för varierade väderförhållanden. Produkterna finns i många olika prisklasser så det finns ett kikarsikte för varje budget.

Torsbo Handels - Allt inom jakt - Nya och begagnade vapen - fabrikat som Sauer, Remington, Blaser, Sako, Tikka. Förutom detta hittar ni givetvis vapenverkstad samt ett mycket stort sortiment av allmänna tillbehör, friluftskläder och annat som tillhör det moderna jakt och friluftslivet.

Nora Jakt & Sportskytte har tillbehör från bla: Classic, HDF Gyttorp, Normark och Härkila. När det gäller vapen så säljer de Anschütz, Benelli, Beretta, Blaser,Brno, Browning, Carl Gustaf, Classic Gyttorp,  Heym, HVA, Krieghoff mfl. De har alltid ett stort utbud (ca 400) av begagnade vapen på lager.

Härkila - jaktkläder från underställ till ytterlager. Härkila är kända fför sina kvalitetskläder med väl tilltagen garanti och modern teknik i materialval. Du hittar Härkila i Nora Jakt & Skyttes monter på mässan.

Kite Optics - Är du intresserad av kikare för fågelskådning, natur och jakt har du kommit rätt! De är experter på alla typer av kikare samt tillbehör och erbjuder en mängd olika modeller såsom mörkerkikare, handkikare eller tubkikare från märken som Bynnex eller Kite.

Helenas Vapenverkstad - Vapentekniker, vapensmed, bössmakare. Helenas yrke har flera namn. Hon kan hjälpa dig med exempelvis reparation, anpassning eller service, montera ljuddämpare, kikarmontage, montering av nytt trycke eller pipbyte. Eller du kanske vill ha en personligt anpassad kolv till ditt gevär?

Super Star Lerduvor - Tack vare deras långa erfarenhet och kostnads- effektiva lösningar, kan de kontrollera alla kvalitets parametrar och erbjuda lerduvor som är i toppklass sett till stabil flykt, frånvaron av kross samt lätthanterliga förpackningar. Även deras kastmaskiner som genom sina smarta lösningar, mångsidighet och smidighet ger en skytteupplevelse utöver det vanliga.

Jägarnas Riksförbund - Om du vill att jakten i Sverige ska få fortsätta att vara enkel och att jägarna ska ha mest inflytande över hur reglerna som omgärdar jakten ska se ut så ska du vara medlem hos oss. Jägarnas Riksförbund arbetar hela tiden med att behålla de regler som fungerar och förenkla de regler som nu är onödigt krångliga.

Svenska Jägareförbundet - är en medlemsorganisation. Den är uppbyggd av jaktvårdskretsar och länsjaktvårdsföreningar. De jobbar hela tiden för att du även i framtiden ska kunna njuta av de fantastiska jaktmöjligheter som vårt land erbjuder.  Se därför ditt medlemskap som en försäkring för att du ska få behålla det du har idag.

Redring® är specialutvecklat för hagelskytte. Den patenterade Redring®-tekniken hjälper skytten att sikta bättre, där ringen är träffar svärmen! Resultat – en roligare och mer exakt jakt. Optiken, som är själva kärnan i Redring®-produkten, garanterar parallaxfritt skytte: ljusmätningssystemet anpassar sig efter bakgrundsljuset, och en avståndsmätare hjälper dig att avgöra när du ska trycka av.

Viddernas - affärsidé är att sälja jakt med helhetsupplevelser samt erbjuda jakt och skyttekurser med högsta kvalité där gamla fina jakttraditioner samt nya skytterön står i fokus. Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare.

Swedteam - är ett Skandinaviskt jaktvarumärke med lång tradition. På Swedteam har de tillverkat jaktkläder av hög kvalitet i  ett helt sekel. Varumärket har en lång historia, som de bevarat och utvecklat med nya koncept och innovationer. Ända sedan starten har de alltid haft samma drivkraft – deras stora intresse för jakt.

Lafayette - är den ledande leverantören av jaktradio utrustning i Skandinavien. Deras produkter är helt och hållet anpassade efter förhållanden som råder och efter de krav som ställs i de nordiska jaktmarkerna. Alla medarbetare har ett långt och gediget radiokunnande och engagerar sig i arbetet för attkunna erbjuda den bästa tänkbara jaktradion och servicen på marknaden.

Albecom tillverkar & saluför jaktradio av bästa kvalité. Albecom startade 1966 och fyllde 50 år 2016, detta gör att vi har lång erfarenhet samt att vi har reservdelar till alla våra radio i minst 10 år. Albecoms jaktradio är kända för bästa kvalité, support och service. Ständig produktutveckling & anpassning av produkterna till nordiskt klimat.

MM Hunt and Forestry - är importör samt distributör för en rad varumärken och produkter inom: jakt/Skytte, Kök/slakt samt hundträning/dressyr. Magnus har jobbat i olika bolag med inriktning på jaktprodukter tidigare samt har ett brinnande intresse för Skogsbruk och Entreprenad.

Sordin - har över 30 års erfarenhet från tillverkning av personlig skyddsutrustning och då främst hörselkåpor. De har sin produktion i Vikmanshyttan och Värnamo. Sordin tillverkar och säljer årligen över en miljon hörselkåpor och är en av de världsledande inom sitt område.

Astro Sweden - Om du letar efter optik och optisk utrustning, om du är intresserad av teleskop/stjärnkikare, mikroskop, kikare eller kikarsikte (exempelvis nattsikten) så är du mycket välkommen att kolla i vårt sortiment. Jakt och skytte är ett brett område där vi erbjuder en webbutik. Där kan du köpa det mesta vad gäller kikarsikten online. Här finns också jakt och skyttetillbehör samt annan utrustning för jakt- och skytteintresserade.

Vesslans verktyg - säljer verktyg för slöjd, byggnadsvård, snickeri, jakt, fritid, trädgård m m. Vi erbjuder KIRJES slipsystem hela sortimentet, gjutjärnspannor från Lodge, stekpannor, grillpannor. Perfekta vid lägerelden! Funkar lika bra i hemmaköket. - Mjukisdjur. Verklighetstrogna djur i fin kvalitet. Främst olika hundraser, men även katter, ugglor, vilda djur etc.

Tormek - Väl förankrad i den svenska traditionen av avancerad innovation, funktionalitet och kvalitet, har Tormek utvecklat ett unikt slipsystem som kommit att sätta standarden för nutidens slipning av eggverktyg.Tormeks helhjärtade fokus ligger på slipning.

Svenska Rovdjursföreningen - arbetar för rovdjurens rätt att leva i livskraftiga stammar i naturen. Vi vill öka förståelsen för rovdjuren och göra det lättare för människor och rovdjur att existera sida vid sida. Vi är en ideell och politiskt obunden förening, som får allt fler medlemmar. Genom oss får också den stora opinion som är positiv till rovdjur en röst.

Svingott - Det finns många husmorstips på hur man bäst lockar fram vilda djur ur skogen, med varierande framgångar. Med Svingott har vi skapat den mest smaskiga mixen av allt som både vildsvin och klövdjur älskar. Bjud dina fyrfota vänner på detta och de kommer att kasta sig fram för att få njuta av sin sista måltid. Svingott är precis vad det låter som: grymt gott för svinen!

Sverigedemokraterna - Det är viktigt för oss att våra förslag är väl genomarbetade, genomförbara och hållbart finansierade. Vi ogillar kortsiktiga lösningar, ytliga utspel och valfläsk. Våra förslag är genuina och vi kan därför stå för dem, oavsett hur de politiska vindarna blåser eller vad som sägs i media. På Medevimässan kan du prata jakt, viltvård och friluftsfrågor med oss.

BJ Hunting - säljer det mesta inom jakt, fiske och sportskytte. Vi har produkter från de flesta stora leverantörerna i Sverige såsom RUAG Ammotec, Arxus, Alpina, Stabilotherm, Stoxdal, Spannfod, Laser Ammo mfl. Kängor från Alpina samt stövlar från Muckboot och Arxus är några av våra främsta mässprodukter.

MARKNADSTORG

Är du sugen på att handla något under mässbesöket, då hittar du produkter och hantverk som relaterar till jakt, fiske och friluftsliv.

MATTORG

Är du och familjen på mässa ute i naturen blir ni garanterat hungriga. Vi erbjuder mat som kommer från Svensk skog och mark.

LEKTORG

Ta med barnen på mässan, lek och inspirera till djur och natur. Det finns aktiviteter, kunskap och lek för alla åldrar.

KUNSKAPSTORG

Medevimässan värnar om djur och natur. Det är kärnan i det vi gör. Därför bjuder vi på debatt och kunskap för ett hållbart leverne.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB