Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med konst och hantverk

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin konst och hantverk med inriktning på jakt, fiske och friluftsliv.

MEDEVIMÄSSAN INFORMATION

Allt från jaktresor i Afrika till naturkonst innehåller denna kategori.

Utställare inom jakt, konst och hantverk

Jaktfoton, afrikaböcker

Tony Håkansson

Greger Johansson

Konstnär och naturskildrare

Kudu Adventure Safaris

Upplev en oförglömlig jaktsafari i sällskap av våra professionella jaktguider, som har många års erfarenhet av storviltsjakt, inklusive jakt av ”The Big Five”. Teamet med våra jaktguider leds av Alex Duvenage, medlem av ”The South African Hunting Association”.

J. Almfelt Zoologisk Konservator

Som zoologisk konservator använder jag mig av material som annars skulle ha gått förlorat, vare sig det kommer från fågeln som flugit in i fönsterrutan eller restprodukterna från jakten efter att köttet tagits tillvara. Mitt arbete syftar till att bevara det förgängliga, och göra det möjligt för människor att införliva ett varaktigt stycke av det vilda i sin vardag.

Jag utför de allra flesta typer av montage, vare sig det gäller fågel eller däggdjur, bog- eller helmontage, avgjutningar av fisk/kräldjur, horntroféer och rengöring av kranier samt konstgjorda miljöer och dioramor.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB