Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med konst och hantverk

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin konst och hantverk med inriktning på jakt, fiske och friluftsliv.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Kanske mässans bredaste temaområde. Här hittar alla familjemedlemmar något intressant att titta på. Utställare visar upp allt från jaktresor i Afrika, naturkonst, troféer, oljemålningar till fotografier och jaktinspirerad heminredning.

Medevimässan strävar efter att erbjuda besökaren en trevlig och intressant dag på mässan. Därav erbjuds så mycket mer än vapen, fiskeredskap och tillbehör. Den jakt-, fiske- och naturintresserade kommer inte att bli besviken.

Utställare inom jakt, konst, hantverk, fotografering och resor

Hessleberg designar och tillverkar målgruppsanpassad heminredning. Miljömedvetenhet finns med i varje steg i produktionen och val av material. Hela tillverkningsprocessen sker under eget tak med råvara in, bearbetning, lackering och montering.

Ett axplock av utställare på konst- och hantverksmässa 2016 - 2018

Jaktfoton, afrikaböcker

Tony Håkansson

Kudu Adventure Safaris

Upplev en oförglömlig jaktsafari i sällskap av våra professionella jaktguider, som har många års erfarenhet av storviltsjakt, inklusive jakt av ”The Big Five”. Teamet med våra jaktguider leds av Alex Duvenage, medlem av ”The South African Hunting Association”.

J. Almfelt Zoologisk Konservator

Jag utför de allra flesta typer av montage, vare sig det gäller fågel eller däggdjur, bog- eller helmontage, avgjutningar av fisk/kräldjur, horntroféer och rengöring av kranier samt konstgjorda miljöer och dioramor.

Greger Johansson

Konstnär och naturskildrare

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB