Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med marint och marina produkter

Medevimässan har under alla år haft mycket fin representation av utställare inom marint liv och marina produkter.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Marint- och båtmässan 2019 blir den fjärde som arrangeras i natursköna Medevi Brunn. Här visas båtar, båtmotorer och tillbehör till marinlivet upp på mässområdet. Vidare har mässan ambitionen att öka intresset för sportfisket, främja fiskevård, vattenvård och ett hållbart leverne.

Välkommen till nästa års Jakt-, fiske- och friluftsmässa med marint- och båttema som går av stapeln den 17-18 augusti 2019.

SE ÄVEN FISKE »

Utställare marint, båtmässa 2019 - en del av Medevimässan

Motala båtvarv erbjuder en komplett marina med stora lokaler och lång tradition. De utför alla i branschen förekommande arbeten, och hanterar båtar upp till 30 ton.  De har gen serviceverkstad med kunniga båtbyggare och motormekaniker. Försäljning av nya och begagnade båtar & motorer  liksom en mycket välsorterade Watskibutik.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB