Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med skog och mark i fokus

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin skog och mark i symbios med jakt och friluftsliv.

MEDEVIMÄSSAN INFORMERAR

Utställare på temaområdet för skog och mark visar upp kvalitetsmaskiner och professionella redskap för skog, mark och trädgård. På mässan hittar du också tillbehör, kläder och skyddsutrustning till bland annat gräsklippare och motorsågar. Mässan vänder sig till yrkesfolk inom fastighetsbolag och parkförvaltningar, skogsägare men även till helt vanliga trädgårdsägare.

På mässans kunskapstorg hittar du även aktörer som svarar på frågor och debatteras miljöfrågor och skogsvård.

Utställare inom jakt, skog- och lantbruk i samverkan

Connys Skog & Trädgård - startades 2009 och firar tioårsjubileum lagom till skogsmässan i Medevi. Conny och Micke har tillsammans över 50 års erfarenhet av branschen. De jobbar efter mottot: ”Kunden skall alltid vara nöjd efter ett besök hos oss”. Genom att lyssna på och verkligen känna av vad kunden behöver vägleder de dig genom köpet och rekommendera den maskin och utrustning som du har behov av.

Biometria - är ett företag som verkar inom skogsnäringen med uppgift att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på den svenska virkesmarknaden. Vi erbjuder tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, men arbetar även långsiktigt i samarbete med forskningsinstitut och universitet. Vi har uppdraget att genomföra en opartisk mätning av det virke som flödar mellan skog och industri så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer.

Ett axplock av utställare på Medevimässan skog och mark 2016 - 2018

Skogstjänst

Förvaltning/rådgivning respektive Biobränsle. Företagets grundbult är långsiktighet och kvalitet för markägarens bästa.

VMF Qbera

VMF Qbera mäter årligen in över 41 miljoner fastkubikmeter under bark (m3fub). Det utgör drygt 45% av Sveriges totala virkesflöde. VMF Qbera ägs gemensamt av både säljare och köpare och har cirka 160 medlemmar.

Connys Skog Trädgård

Vi säljer och servar kvalitetsmaskiner och starka redskap för skog och trädgård. Här hittar du också olika tillbehör till bland annat gräsklippare och motorsågar.

Länsstyrelsen Östergötland

Länsstyrelsen ansvarar vanligtvis för att sköta skyddad natur som till exempel naturreservat och nationalparker. Här kan du läsa om olika typer av skyddad natur.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB