Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mässa med skog och mark i fokus

Medevimässan erbjuder ett brett utbud av utställare inom kategorin skog och mark i symbios med jakt och friluftsliv.

MEDEVIMÄSSAN INFORMATION

Inom denna sektor kommer många intressanta utställare att närvara. Information om detta kommer löpande.

Utställare inom jakt, skog- och lantbruk i samverkan

Skogstjänst

Förvaltning/rådgivning respektive Biobränsle. Företagets grundbult är långsiktighet och kvalitet för markägarens bästa.

Länsstyrelsen
Östergötland

Länsstyrelsen
ansvarar vanligtvis för att sköta skyddad natur som till exempel naturreservat och nationalparker. Här kan du läsa om olika typer av skyddad natur.

VMF Qbera

VMF Qbera mäter årligen in över 41 miljoner fastkubikmeter under bark (m3fub). Det utgör drygt 45% av Sveriges totala virkesflöde. VMF Qbera ägs gemensamt av både säljare och köpare och har cirka 160 medlemmar.

Connys Skog Trädgård

Vi säljer och servar kvalitetsmaskiner och starka redskap för skog och trädgård. Här hittar du också olika tillbehör till bland annat gräsklippare och motorsågar.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB