Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Medevimässan - en jaktmässa 2020

Ett event med utställare, aktiviteter och seminarium för hela familjen

COVID-19 INFORMATION

Medevimässan 2020 ställs in!

Det är med sorg i hjärtat som vi nödgas meddela medarbetare, utställare och besökare att Medevimässan i augusti 2020 inte genomförs. Det är på grund av rådande omständigheter kring Covid-19 och de restriktioner regeringen utfärdat som ett genomförande är omöjlligt. Medevimässan följer självklart de regler som utlysts och vill bidra till en minskad spridning av viruset.

Vi siktar nu på en ny fantastisk mässa i augusti 2021. Den som väntar på något gott...

Med hopp om förståelse  /  mässledningen

Jaktmässa NU 2021, Medevimässan är snart tillbaka

Jaktmässa - träffas och trivs på Medevi Brunn augusti 2021. Medevimässan hålls på Medevi Brunn, klassisk jaktmark med mycket vilt i skogarna runt mässområdet. Det blir femte året som vi arrangerar jaktmässa och med fyra års erfarenhet av jaktmässor vet vi hur en nyskapande jaktmässa ska arrangeras. Mässdagarna i Medevi är ett utflyktsmål för hela familjen och erbjuder lektorg, marknadstorg, mattorg och ett kunskapstorg utöver alla fantastiska utställare i sina montrar. Vi erbjuder dig dessutom en jaktmässan som ger dig mer än bara två fantastiska mässdagar. Du kan följa oss året runt på vår hemsida och läsa om friluftsliv, miljö samt fiske- och jaktmässan. Välkommen till Medevimässan 2021!

Kontaktpersoner mässledning

Mässgeneral
PO Östergren, 073-423 21 82
po@medevimassan.se

Ekonomi
Anette Andersson, 076-015 51 63
ekonomi@medevimassan.se

Marknad
Pelle Andersson, 076-767 61 05
pelle@medevimassan.se

Teknikansvarig
Joachim Westman, 076-804 08 61  
joachim@medevimassan.se

Servicechef
Stefan Emilsson, 070-889 12 47
stefan@medevimassan.se

Hundansvarig
Pirkko Andersson, 0764-160622 
pirre@medevimassan.se

Fyll i formuläret och skicka så kontaktar vi dig snarast.

Tack för att du är med och engagerar dig i Medevimässan och det vi står för!  Kvalité, kunskap, etik, moral och hållbarhet är ledord i allt vi gör.

SENASTE NYTT FRÅN MEDEVIMÄSSAN

Planering av 2019 års mässområde

Publicerad 2018-11-05, 13:12

Under gångna helgen träffades ledningsgruppen för att gå igenom strategi och planera mässområdets utformning inför 2019 års jaktmässa. För att underlätta för besökare kommer utställare...

Läs mer

Under veckan som gått har många bitar trillat på plats gällande planering av nyheter och aktiviteter på jaktmässan 2019. Vi träffade ledningen för Medevi Brunn...

Läs mer

Medevimässan har nått sin högt satta målsättning för de tre första åren. För att göra mässan ännu bättre och nå målsättningen för kommande tre år krävs att vi spänner bågen...

Läs mer

Tack för Medevimässan 2018

Publicerad 2018-08-21, 00:00

Nu är 2018 års mässa avklarad och vi siktar direkt mot en ny upplaga av en jakt-, fiske och friluftsmässa 2019. Vi vill tacka alla utställare, partners, besökare och mäss-personal för att ni...

Läs mer

NOTERAT FRÅN VÅRA UTSTÄLLARE OCH PARTNERS

Vi på Medevimässan är mycket stolta över att Volkswagen nu förlänger sitt engagemang som vår huvudpartner.  Volkswagen är mycket starka inom transportbilar och personbilar lämpade...

Läs mer

Vi är glada att så många utställare bokar direkt efter årets mässa. Det betyder att mässan fallit väl ut och många jakt-, fiske- och friluftsintresserade besökare varit hos oss. Det betyder ...

Läs mer

Medevimässan - en jaktmässa 2020 för hela familjen!

UTSTÄLLARE

Under mässdagarna kan du besöka mässans över 60 utställare.  Utställarna erbjuder varor och tjänster inom jakt, fiske, hund och friluftsliv.

AKTIVITETER

Vi strävar efter att ge dig som besökare en fantastisk upplevelse under en dag på mässan och tillsammans med våra utställare erbjuder vi många aktiviteter.

HANDEL

Är du sugen på att handla något under mässbesöket, då hittar du produkter och hantverk som relaterar till jakt, fiske och friluftsliv.

MAT

Är du och familjen på mässa ute i naturen blir ni garanterat hungriga. Vi erbjuder mat som kommer från Svensk skog och mark.

KIDS CLUB

Ta med barnen på mässan, lek och inspirera till djur och natur. Det finns aktiviteter, kunskap och lek för alla åldrar.

SEMINARIUM

Medevimässan värnar om djur och natur. Det är kärnan i det vi gör. Därför bjuder vi på seminarium med kunskap för ett hållbart leverne.

JAKT PÅ MÄSSAN

Jakt- vapen- och tillbehör är ett självklart inslag på mässan. Flera utställare exponerar vapen, tillbehör och jakt utrustning.

FISKE PÅ MÄSSAN

Mässan satsar till kommande år mer på sportfiske, fiskeutrustning samt vattenvård. Det visas upp teknik, utrustning & kunskap.

FRILUFTSLIV PÅ MÄSSAN

I en allt mer stressad vardag med IT och sociala media behöver vi människor koppla av. Våra utställare visar både utrustning och möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

HUNDAR PÅ MÄSSAN

Hundar är populärt och då inte minst jakthundar. På Medevimässan hittar du en hundavdelning med bland annat hundparader, uppvisningar och kunskap om hundars hälsa.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB