Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Medevimässan i Medevi - Motala

Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under mässdagarna.

ÖPPETTIDER 2019

Lördag den 17 AUGUSTI
ÖPPET KL 10.00 - 16.00
Söndag den 18 AUGUSTI
ÖPPET KL 10.00 - 16.00

Hela familjen är varmt välkomna!

Fri entré!  

Parkering 50:-/bil
En lokal förening hjälper er till en parkeringsplats. Avgiften går till föreningen.

Varmt välkomna önskar PO med mässpersonal!

Medevimässan är ett fantastiskt utflyktsmål för hela familjen. Tillbringa en dag eller hela helgen i natursköna Medevi Brunn. Besök våra utställare, handla från vårt marknadstorg, ät något gott från viltmenyn och prova roliga aktiviteter för barn som vuxen.

MARKNADSTORG

Är du sugen på att handla något under mässbesöket, då hittar du produkter och hantverk som relaterar till jakt, fiske och friluftsliv.

MATTORG

Är du och familjen på mässa ute i naturen blir ni garanterat hungriga. Vi erbjuder mat som kommer från Svensk skog och mark.

LEKTORG

Ta med barnen på mässan, lek och inspirera till djur och natur. Det finns aktiviteter, kunskap och lek för alla åldrar.

KUNSKAPSTORG

Medevimässan värnar om djur och natur. Det är kärnan i det vi gör. Därför bjuder vi på debatt och kunskap för ett hållbart leverne.

Hitta till Medevimässan

Mässan hålls på natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB