Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Utställare viktig information

VARFÖR STÄLLA UT

UTSTÄLLAR SUPPORT

PARTNER PROGRAM

Medevimässan utställare information

VEM TJÄNAR MEST PÅ ATT STÄLLA UT?

Medevimässan erbjuder jakt-, fiske- och friluftsprodukter, aktiviteter och kunskap till den naturintresserade familjen samt den aktiva utövaren. Så om ditt företag är aktivt inom något av dessa områden kommer du att få stor nytta av att visa upp dina produkter eller tjänster hos oss.

Är du nyfiken på att veta mer? 

Kontakta mässgeneral PO Östergren:
Telefon: 0734 – 23 21 82   |   E-post: po@medevimassan.se

Du kan även läsa mer om vårt erbjudande!

UTSTÄLLARE - BOKA NU TILL MEDEVIMÄSSAN 2019

Jag bokar följande servicepaket:

Jag bokar följande marknadspaket:

Jag vill ställa ut följande tjänster / produkter

Jag har även följande önskemål:

Fakturering:

30% av priset för service- och marknadspaket faktureras vid order. Resterande faktureras 60 dagar innan mässan öppnar. Alla priser är angivna exklusive moms

Marknadspaket

** BUSINESS: (tillval) Logga på vepor, LED-skärm samt prioriterad plats på hemsidans kategorisidor med länk till egen hemsida. Tillgång till besökslista med e-post efter genomförd mässa.
*** PREMIUM: (tillval) BUSINESS + Företagspresentation på hemsidan och medverkan i mässfilm.  En push i sociala media och deltagande i nyhetsbrev med logo vid två tillfällen.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB