Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

​Förstärkt organisation på Medevimässan

Publicerad 2018-09-23

Medevimässan har nått sin högt satta målsättning för de tre första åren. För att göra mässan ännu bättre och nå målsättningen för kommande tre år krävs att vi spänner bågen ytterligare. Nu stärks mässans organisation med spetskompetens inom bland annat marknadsföring, internet och sociala media. Ledningen lägger nu an med full energi och siktar på en jakt-, fiske och friluftsmässa 2019 som ni inte får missa.

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB