Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Många utställare har börjat boka till 2019

Publicerad 2018-09-23

Vi är glada att så många utställare bokar direkt efter årets mässa. Det betyder att mässan fallit väl ut och många jakt-, fiske- och friluftsintresserade besökare varit hos oss. Det betyder även att vi kan hjälpa våra utställare med marknadsföring via våra digitala kanaler så att de får ut betydligt mer av Medevimässan än "bara" två mässdagar. Intresset för mässan bara ökar då vi skiljer oss från övriga mässor i branschen då vi vänder oss till hela familjen. Vi främjar utvecklingen och tillväxt bland yngre och uppmanar till ett etiskt och sunt jakt- fiske- och friluftsliv.

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB