Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Möte med Medevi Brunn inför 2019 års jaktmässa

Publicerad 2018-10-26

Under veckan som gått har många bitar trillat på plats gällande planering av nyheter och aktiviteter på jaktmässan 2019. Vi träffade ledningen för Medevi Brunn som vänligen upplåter området för att genomföra mässan. Vi diskuterade även innehållet gällande det mattorg vi aviserat tidigare. Det kommer att bli mycket bra och redan nu kan vi avslöja att det går åt vegetariskt, veganskt och vilt på tallrikarna. Modernt, närproducerat och med hänsyn till vår miljö - ett sunt leverne.

Bilden visar Medevi Brunn och dess fina miljö i höstens färger. Huset är informationscenter under mässdagarna och i parken framför brukar båtar finnas utställda mellan träden. Vi längtar till augusti 2019 nu...

Tack Nina och Klara för ett bra samarbete!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB