Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Planering av 2019 års mässområde

Publicerad 2018-11-05

Under gångna helgen träffades ledningsgruppen för att gå igenom strategi och planera mässområdets utformning inför 2019 års jaktmässa. För att underlätta för besökare kommer utställare samlas inom temaområden såsom jakt, fiske, hantverk, marint och så vidare. Viktiga punkter på agendan var även lektorg, kunskapstorg och mattorg. Vi har många duktiga och engagerade medarbetare i Team Medevimässan som ser fram fina mässdagar med många besökare.

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB