Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Senaste nytt från Medevimässan

Planering av 2019 års mässområde

Publicerad 2018-11-05, 13:12

Under gångna helgen träffades ledningsgruppen för att gå igenom strategi och planera mässområdets utformning inför 2019 års jaktmässa. För att underlätta för besökare kommer utställare samlas inom temaområden såsom jakt, fiske, hantverk, marint och så vidare. Viktiga punkter på agendan var även lektorg, kunskapstorg och mattorg. Vi har många duktiga och engagerade medarbetare i Team Medevimässan som ser fram fina mässdagar med många besökare.

Möte med Medevi Brunn inför 2019 års jaktmässa

Publicerad 2018-10-26, 10:16

Under veckan som gått har många bitar trillat på plats gällande planering av nyheter och aktiviteter på jaktmässan 2019. Vi träffade ledningen för Medevi Brunn som vänligen upplåter området för att genomföra mässan. Vi diskuterade även innehållet gällande det mattorg vi aviserat tidigare. Det kommer att bli mycket bra och redan nu kan vi avslöja att det går åt vegetariskt, veganskt och vilt på tallrikarna. Modernt, närproducerat och med hänsyn till vår miljö - ett sunt leverne.

Bilden visar Medevi Brunn och dess fina miljö i höstens färger. Huset är informationscenter under mässdagarna och i parken framför brukar båtar finnas utställda mellan träden. Vi längtar till augusti 2019 nu...

Tack Nina och Klara för ett bra samarbete!

​Förstärkt organisation på Medevimässan

Publicerad 2018-09-23, 19:59

Medevimässan har nått sin högt satta målsättning för de tre första åren. För att göra mässan ännu bättre och nå målsättningen för kommande tre år krävs att vi spänner bågen ytterligare. Nu stärks mässans organisation med spetskompetens inom bland annat marknadsföring, internet och sociala media. Ledningen lägger nu an med full energi och siktar på en jakt-, fiske och friluftsmässa 2019 som ni inte får missa.

Tack för Medevimässan 2018

Publicerad 2018-08-21, 00:00

Nu är 2018 års mässa avklarad och vi siktar direkt mot en ny upplaga av en jakt-, fiske och friluftsmässa 2019. Vi vill tacka alla utställare, partners, besökare och mäss-personal för att ni gör mässan möjlig. Utan er skulle detta inte vara möjligt. Vi hoppas att ni följer oss under året så ses vi till augusti igen. Stort tack för i år!

NYHETSARKIV MEDEVIMÄSSAN

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB