Paketerbjudande på Medevi Brunn

Under Medevimässan rekommenderar vi varmt Medevipaketet om du inte väljer
att bara boka logi med eller utan frukost i något av våra många boendealternativ.

I Medevipaketet ingår:
Fria spel på Boule- och Kägelbanan (bör förbokas)
Bad i utomhus spa-bad
2-rätters middag
Logi – de flesta i nyrenoverade hotellrum
Brunnsfrukost
Fri parkering

Vill du återvända till Brunnen har vi flera fantastiska paket att välja bland;

Fredagslyx
Paketet för dig som vill börja helgen med att slappna av, äta god mat, bubbla i utom-hus spabadet och sova gott i härliga sängar. Logi, Brunnsfrukost, 5-rätters meny ingår.

Vandra eller paddla kajak
Eller både ock? Vi har skräddarsydda vandrings- respektive kajakpaket där sköna Vättern med intilliggande vandringsleder är i fokus. Matsäcken packar vi och den ingår tillsammans med logi, Brunnsfrukost och 2-rätters meny.

Övriga tips!
Veckan efter midsommar tipsar vi om Seniorveckan – en chans att leva Brunnsliv och koppla av & koppla loss i nya och gamla vänners sällskap.Till hösten anordnar vi historisk spökvandring – inget för den mörkrädde.

Du & Jag
Ta med en kär vän och unna varandra fullt fokus i dagarna två. Koppla av i utomhus spabad, njut god mat och dryck, mys med spel eller en god bok i salongen. Logi, Brunnsfrukost, 3-rätters meny & rumsvip ingår

Brunnspaket
Under Brunnssäsongen väljer du med fördel något av våra Brunnspaket. Det lite enklare eller det med guldkant. Utomhus spabad, dagliga konserter, brunnsdrickning, logi, Brunnsfrukost, fika och 3-rätters middag ingår.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av Medevimässan?

Var med oss på resan, läs mer om hur du som företag kan verka för ett hållbart samhälle.

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom Hund, Jakt, Vapen/Tillbehör, Fritid/Motor, Skytte, Skogsbruk, Lantbruk och Marin/ Fiske. Utöver detta erbjuder mässan intressanta och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls på natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra sponsorer kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

© Medevi Mässan