Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Våra partners möjliggör Medevimässan

Tack vare våra partners rullar mässan på rent bokstavligt. Volkswagen som huvudpartner är en av de företag som bidrar till drift och fri entré för alla besökare. Vill du och ditt företag vara aktivt och på riktigt verka för en bättre miljö och öka kunskapen om jakt och viltvård. Ge oss lite av din tid att berätta för dig hur vi kan samarbeta för detta fina ändamål, kontakta oss nu.

Vi på Medevimässan är stolta att presentera Volkswagen som vår huvudpartner

PARTNERS 2019 TILL MEDEVIMÄSSAN SOM GÖR DET MÖJLIGT MED FRI ENTRÈ

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB