Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Våra partners möjliggör Medevimässan

Tack vare våra partners rullar mässan på rent bokstavligt. Volkswagen som huvudpartner är en av de företag som bidrar till drift och fri entré för alla besökare. Vill du och ditt företag vara aktivt och på riktigt verka för en bättre miljö och öka kunskapen om jakt och viltvård. Ge oss lite av din tid att berätta för dig hur vi kan samarbeta för detta fina ändamål, kontakta oss nu.

Vi på Medevimässan är stolta att presentera Volkswagen som vår huvudpartner

2019 instiftar Medevimässan ett stipendium för ungdomar!

En mässa för hela familjen

Vi lever i en värld fylld av ny teknik som omger oss alla, inte minst våra ungdomar. Detta har medfört att intresset för och kunskapen om naturen, dess uppbyggnad och funktion har minskat. Vi ser det som vår plikt att genom denna mässa kunna starta ett genuint kunskaps- forum riktat till alla familjemedlemmar oavsett ålder och kön.

Medevimässans vision - en kunskaps- och upplevelsemässa utan avgifter. Du och ditt företag är också välkommen att delta och stödja Medevimässans utveckling.

Vi strävar mot att Medevimässan kommer utvecklas till en samlingsplats dit våra beslutande och ansvariga politiker kommer att söka sig. Man kommer här att erbjudas möjligheter att träffa en mängd kunniga och pålästa personer från myndigheter, organisationer och föreningar tillsammans med en kunnig och intresserad besökarskara. Detta upplägg kommer att innebära ett större intresse från media, vilket kommer att gagna dig som partner.

Partners och utställare 2018

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB