Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Världsmästare i räddningssök med hund

Världsmästarparet kommer till Medevimässan för att visa hur räddningssök går till i praktiken. AnneCharlotte Bengtsson och hunden Odin finns på plats för att prata hund med er besökare.

RÄDDNINGSSÖK INFORMATION

Hundens titel är: SEJCH NOJCH TJH(RDH)CH
Vassruggens Vade Brand, kallas Odin 
  • Svensk och Norsk jakt champion
  • Räddningshund champion 
  • 5 st SM vinster Räddning 
  • WM vinnare 2016  Italien Räddning 
  • 5:e placering WM österrike 2017 Räddning 
  • Kvalificerad till WM 2018 
  • Ingått i MSB.s internationella insats styrka  2010-2017

Uppvisning och hundsnack

Jag heter AnneCharlotte Bengtsson och bor i utkanten av Söderköping med min familj och mina hundar. Jag brinner för hundträning av alla dess slag och är instruktör har mer än 17 års erfarenhet av enskild träning, gruppträning och träning av hundar med specifika problem. Jag tävlar och tränar även med mina egna hundar och startar på jaktprov, tävlar i IPO-R och ingår som hundförare i MSB´s internationella räddningsstyrka. Jag tycker verkligen om att hjälpa människor att utvecklas och njuta av livet tillsammans med sina hundar. Om jag dess utom kan göra en skillnad i din vardag är det en extra bonus.

Kom och träffa mig på Medevimässan för att prata hund. Jag och fantastiska Odin kommer även visa hur räddningssök går till.

AnneCharlotte Bengtsson

Privatträning och hundpromenad

Jag erbjuder också privatträning och träning av specifika problem, där vi går djupare in på orsakerna bakom problemet. Från starten år 2000 har jag utbildat över 3000 kursdeltagare samt genomfört omkring 2000 privatkurser och problemhunds utredningar.
Hundforums lokal och träningsområden finns på Ramunderbergets naturreservat i Söderköping. Två vardagar i veckan finns det möjlighet att följa med på Hundpromenad på Ramunderberget. Läs mer på min hemsida

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB