Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Sikta på skytte - en aktivitet på Medevimässan

Medevimässan erbjuder aktiviteter som hagelskytte under mässdagarna. Både erfaren och nybörjare kan prova på att skjuta. Är du mindre modig eller för ung kanske luftgevärsskytte kan passa dig bättre. Vi siktar på att erbjuda alla, gammal som ung, någon form av skytte under mässan.

Hagelskytte är en självklar aktivitet på Medevimässan. 

Hagelskytte erbjuds för både den som är nybörjare men även för den mer erfarna skytten. Du får hjälp av kunniga skyttar och säkerheten är självklart hög. 

OBS! Skytte aktiviteterna kommer att flyttas till nytt område till Medevimässan 2020. Mer information och karta över mässområdet presenteras när indelningen är klar.

Skyttesimulator

Med vårt elektroniska Älgskytte bjuder Volkswagen på skyttetips och en mässtävling. Priser i tävlingen presenteras närmare under mässan.

Ansvarig på plats är Tord Wiksten

Tord är fd. Skidskytt, 13 år i landslaget, 3 OS, 1 OS-brons(-92). Tord jobbar idag som Skidskyttekommentator på Eurosport, eget företag med skytteaktiviteter, föreläsningar och utbildningar i skytteteknik.

Passa på att testa dina kunskaper eller utmana din hustru, son eller dotter. Skyttesimulatorn finns för både vuxna som barn.

GANSTERSKYTTE - En rolig aktivitet i Volkswagens skyttesimulator.

LUFTGEVÄRSSKYTTE - Prova på att skjuta luftgevär med kikarsikte och mot tavlor på vilt.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB