Utställare jakt, konst och hantverk

MEDEVIMÄSSAN 18 - 19 AUGUSTI 2018

MEDEVIMÄSSAN INFORMATION

Allt från jaktresor i Afrika till naturkonst innehåller denna kategori.

Utställare inom jakt, konst och hantverk

Jaktfoton, afrikaböcker

Tony Håkansson

Greger Johansson

Konstnär och naturskildrare

Kudu Adventure Safaris

Upplev en oförglömlig jaktsafari i sällskap av våra professionella jaktguider, som har många års erfarenhet av storviltsjakt, inklusive jakt av ”The Big Five”. Teamet med våra jaktguider leds av Alex Duvenage, medlem av ”The South African Hunting Association”.

J. Almfelt Zoologisk Konservator

Som zoologisk konservator använder jag mig av material som annars skulle ha gått förlorat, vare sig det kommer från fågeln som flugit in i fönsterrutan eller restprodukterna från jakten efter att köttet tagits tillvara. Mitt arbete syftar till att bevara det förgängliga, och göra det möjligt för människor att införliva ett varaktigt stycke av det vilda i sin vardag.

Jag utför de allra flesta typer av montage, vare sig det gäller fågel eller däggdjur, bog- eller helmontage, avgjutningar av fisk/kräldjur, horntroféer och rengöring av kranier samt konstgjorda miljöer och dioramor.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av Medevimässan?

Var med oss på resan, läs mer om hur du som företag kan verka för ett hållbart samhälle.

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom Hund, Jakt, Vapen/Tillbehör, Fritid/Motor, Skytte, Skogsbruk, Lantbruk och Marin/ Fiske. Utöver detta erbjuder mässan intressanta och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls på natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra sponsorer kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

© Medevi Mässan