Utställare av jakt, vapen och tillbehör

MEDEVIMÄSSAN 18 - 19 AUGUSTI 2018

MEDEVIMÄSSAN INFORMATION

Utställarna av jakt, vapen och tillbehör kommer även i år att visa sina senaste alster. Nya utställare presenteras löpande.

Utställare inom jakt, vapen och tillbehör

Albecom

Albecom tillverkar & saluför professionell jaktradio 31mhz & jaktradio 155mhz, komradio 400-470mhz av bästa kvalité. 

I vårt sortiment har vi även hundpejl, hundväst, åtelkamera, viltkamera, åtelbelysning, actionkamera, vapentillbehör och vapenvård.

Morakniv

Morakniv har antagits som Kunglig Hovleverantör av H.M. Konungen. Det är en hedersutnämning som tilldelas företag som ett bevis på att företagets produkter är uppskattade av någon medlem av Kungafamiljen.

Torsbo Handels

Allt inom jakt - Nya och begagnade vapen - fabrikat som Sauer, Remington, Blaser, Sako, Tikka

Superstar lerduvor

Super Star arbetar kontinuerligt för att möta alla krav, från nybörjare till elitskyttar som önskar produkter som uppfyller kraven sett till tekniska och miljömässiga egenskaper.

Svenska Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet är en medlemsorganisation. Den är uppbyggd av jaktvårdskretsar och länsjaktvårdsföreningar.

SWEDTEAM 

Skandinaviskt jaktvarumärke med lång tradition. På Swedteam har vi tillverkat jaktkläder av hög kvalitet i nästan ett sekel. Varumärket har en lång historia, som vi bevarat och utvecklat med nya koncept och innovationer. Ända sedan starten har vi alltid haft samma drivkraft – vårt stora intresse för jakt.

Nationella Viltolycksrådet

Det sker i genomsnitt mer än en (1) viltolycka nästan var 9.e minut i Sverige. Detta innebär att över 61000 fordon årligen är inblandade i en viltolycka. Olyckorna måste bli färre och där kan vi alla hjälpas åt.

FONDPRODUKTER

www.fondprodukter.se

Tillvaratagande & Styckning

Bernt Arvidsson

MANGE

MULTIÅTEL och FLÅBOCKEN är redskap för att underlätta inför och efter lyckad vildsvinsjakt Produkterna saluförs via utvalda återförsäljare

Edvardson

Edvardson Sweden är ett anrikt familjeföretag, tidigare känt som Malungsfors Läderprodukter. Företaget startades på 1860-talet av farfars farfar Torsten Torstensson, som då började med skomakeri för att livnära sig. Sedan dess har tillverkningen utökats till att även innefatta jakttillbehör och frilufts-
tillbehör i läder.
 Hos oss sätter vi stort värde på kunskap, kvalitet och gediget hantverk.

Gåsriket och Sweden Wild & Nature

Gåsriket vid Vättern och på åkrar mellan Vättern och Tåkern 
(en av Sveriges största fågelsjöar). Markerna har en areal av cirka 12 000 hektar.Vi har även fågeljakten på andra områden i närheten där vi kan erbjuda bra gåsjakt samt mycket bra andjakt på vildand.

Nordankyrka Jakt & Fritid

Rosa och gröna vapenfodral,  camouflagenät, jakttorn, jaktstegar, skjortor, byxor, jaktradios, lockpipor, ryggsäckar, tröjor, termosar, sockor, bulvaner,  frystorkad mat, åtelbelysning, kepsar, camouflageställ, lockmedel, knivar, mm, mm

Nordik Distribution

Generalagent inom jakt-, och fordonsbelysning.

DECE Trade Canadapulkan.se

Jägarnas Riksförbund

Jägarnas Riksförbund är en ideell medlemsorganisation med ansluta avdelningar över hela landet. Förbundet grundades med förutsättningen att alla markägare, stora som små, ska ha rätt till meningsfull älgjakt på sin egen mark. Den grundtanken finns kvar än i dag, även om frågorna har utvidgats och förändrats och förbundets repertoar nu är bredare än någonsin.

Vill du vara med och påverka utvecklingen av Medevimässan?

Var med oss på resan, läs mer om hur du som företag kan verka för ett hållbart samhälle.

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom Hund, Jakt, Vapen/Tillbehör, Fritid/Motor, Skytte, Skogsbruk, Lantbruk och Marin/ Fiske. Utöver detta erbjuder mässan intressanta och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls på natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra sponsorer kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

© Medevi Mässan