Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Tack till våra utställare - jaktmässa 2018

Tack för en fantastisk jaktmässa 2018 kära besökare och utställare!  Medevimässan har nått sin högt satta målsättning för de tre första åren. Vi benämner mässan som en jaktmässa men till nästa år breddar vi oss ytterligare med fler utställare inom jakt, fiske och friluftsartiklar. Vi stärker vår organisation, lägger an med full energi och siktar på en jakt-, fiske och friluftsmässa till nästa år som du inte vill missa. Varmt välkomna till Medevi och jaktmässan!

EN FANFAR TILL ALLA SOM GJORT JAKTMÄSSAN 2018 MÖJLIG

HÄR ETT AXPLOCK AV VÅRA UTSTÄLLARE OCH SPONSORER TILL JAKTMÄSSAN 2018

När Medevimässan stängde portarna till årets mässa stod det klart att det var en mycket väl genomförd jaktmässa. Närmare 5.000 personer besökte mässan vilket var en bättre uppslutning än väntat. 

Först och främst så är ett stort TACK på sin plats! Våra partners, utställare och personal har gjort ett fantastiskt arbete. Kombinationen av skytte, jakt, hund toppat med ett bra program med aktiviteter skapar en komplett jaktmässa som besökarna uppskattar.  Vi ser också att arbetet med att bredda mässan från att vara en jaktmässa till en mässa som erbjuder både jakt, fiske och friluftsliv har fått fler att öppna upp ögonen för vår mässa, säger PO Östergren.  Redan nu är planeringen igång inför nästa mässa som arrangeras i  augusti nästa år. – Med den tillväxten vi har haft de senaste 3 åren så ser vi fram mot att möte publiken även nästa år. Flera planer finns redan inför nästa års mässa, bland annat kommer man att satsa stort på ungdomar och rekryteringen av nya jägare och fiskare. Man kommer också satsa på maten och låta matupplevelsen ta större plats än i dagsläget.

Läs mer om vår satsning på nytänk gällande mässområdet. 

Nästa års jaktmässa kommer erbjuda ett mattorg med godsaker från det vilda, lektork för de yngsta, marknadstorg för den köpsugne samt ett kunskapstorg där besökaren får möta intressanta människor inom branschen. Jaktmässan 2018 får sig ett rejält ansiktslyft inför nästa års  jakt-, fiske- och friluftsmässa.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB