Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Utställare på Medevimässan

Mässområdet är indelat i temaområden så att du som besökare lättare ska hitta din favoritutställare. Nedan finner du de utställarteman vi erbjuder. Utöver det så finns även mattorg för den hungrige, lektorg för de små, marknadstorg för den köpsugne samt kunskapstorg för den som vill lära sig mer om jakt, fiske, djur och natur.

  • Jakt & jaktutrustning
  • Fiske & fiskeutrustning
  • Friluftsliv & friluftsartiklar
  • Hund - hundartiklar & hundvård
  • Båtar och marin utrustning
  • Motor - VW, ATV och skogsfordon
  • Hantverk - troféer, moraknivar, kåsor självklart handtillverkat
  • Skog - trädgårdsmaskiner, motorsågar och andra redskap
ÖPPETTIDER:
LÖRDAG
17 augusti kl 10.00 - 16.00
SÖNDAG 18 augusti kl 10.00 - 16.00
HÅLLTIDER:
K9 BIATHLON FÖRSTA START 1
7 augusti kl 09.00
RASPARAD HUNDAR 12.00 båda dagarna
SEMINARIER PÅ SCEN STARTAR 10.00 båda dagarna

MÄSSANS UTSTÄLLARE 2019 (FLER UTSTÄLLARE TILLKOMMER)

VI SPONSRAR MEDEVIMÄSSAN OCH GÖR DET MÖJLIGT MED FRI ENTRÈ

MÄSSANS TEMAOMRÅDE MED UTSTÄLLARE

Jakt på mässan

Jakt- vapen- och tillbehör är ett självklart inslag på mässan. Flera utställare exponerar vapen, tillbehör och jakt utrustning.

Fiske på mässan

Mässan satsar till kommande år mer på sportfiske, fiskeutrustning samt vattenvård. Det visas upp teknik, utrustning & kunskap.

Friluftsliv på mässan

I en allt mer stressad vardag med IT och sociala media behöver vi människor koppla av. Våra utställare visar både utrustning och möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

Hundar på mässan

Hundar är populärt och då inte minst jakthundar. På Medevimässan hittar du en hundavdelning med bland annat hundparader, uppvisningar och kunskap om hundars hälsa.

Marint på mässan

Som vanligt kommer en båtutställning att finnas i Medevi parken. Flera aktörer inom marint och marin utrustning finns på plats.

Motor på mässan

När jaktpasset är långt från vägen kan det vara fint med något motordrivet fordon. Inte minst för att transportera hem det fällda djuret.

Hantverk på mässan

Vad vore en jaktmässa utan troféer, moraknivar, kåsor, skinnbälten och allt annat handtillverkat. Du kommer inte bli besviken när du besöker Medevimässan.

Skog på mässan

Du kommer att hitta allt från trädgårdsmaskiner, motorsågar och andra redskap till kunskap om skogsvård på mässan. 

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB