Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Två mässdagar i Medevi plus 363 dagar online

De flesta talar mycket om mässdagar och vad "ytan" kostar. Det jämförs sedan med -vad får jag ut av detta? 

Medevimässan tar ut en mindre serviceavgift för att ges möjligheten att erbjuda besökare fri entré. Därutöver erbjuder vi dig som utställare en god mäss service och en stor del av avgiften går direkt tillbaka till dig genom aktiv marknadsföring året runt. Visst är mässdagarna viktiga. Vi anser dock att det riktiga svaret på frågan, "vad får jag ut av mässan", är - effektiv marknadsföring i digitala kanaler året runt. Mässdagarna är "grädden på moset"!

Medevimässans målsättning

Genom att sammanföra aktörer inom branschen och nätverka skapas möjligheten att påverka framtiden för jakt, fiske och friluftsliv. Organisationer och myndigheter som till exempel Jägarförbundet och Naturvårdsverket ges tillfälle att visa upp verksamhet och debattera viktiga frågor som gynnar tillväxt och framtid. 

Att inspirera barn och ungdomar genom kunskap borgar för tillväxt samtidigt som bilden av  jakt och viltvård förbättras hos den breda allmänheten. Medevimässan har som uppdrag att förmedla ett naturligt förhållningssätt till jakt, fiske, skog, mark och miljö.

Stark organisation

Mässans organisation besitter spetskompetens inom jakt och skytte men även marknadsföring, internet och sociala media. I augusti 2019 utsågs Medevimässans Facebooksida till Sveriges näst bästa inom mässor och event. Vi kommer fortsatt att arbeta målmedvetet och driva marknadsföring och information via sociala media.

För hela familjen

Medevimässan erbjuder jakt-, fiske- och friluftsprodukter, aktiviteter och kunskap till den naturintresserade familjen samt den aktiva utövaren. Medevimässan ska vara ett utflyktsmål för hela familjen. Mässans målsättning är att få familjen att tillbringa en dag eller hela helgen i natursköna Medevi Brunn.

Intressant utbud

Utöver utställare och aktiviteter erbjuds seminarium inom - jakt, fiske, hund, friluftsliv och natur. Viktigt för mässan är att hålla samman utbudet relaterat till verksamhetens inriktning. Familjen ska ges möjlighet att besöka utställare, handla från marknadstorget och lyssna på föredrag. De erbjuds boende på anläggningen eller i närheten, de kan äta något gott från viltmenyn och prova roliga, lärande aktiviteter för både barn och vuxna.

Svaret på - varför Medevimässan

 • Aktiv marknadsföringspartner under hela året. 
 • Aktiva på hemsida med artiklar och sociala media hela året. 
 • Ett brett utbud av utställare, aktiviteter och forum för hela familjen. 
 • Driver branschen framåt och inspirerar ungdomar - framtidens jägare/fiskare.
 • Arbetar för ansvarsfull jakt, fiske och friluftsliv. 
 • Lyfter fram utövarens ansvar gällande miljöpåverkan. 
 • Erbjuder kunskapstorg med seminarium. 
 • Kids Club för de yngsta. 
 • Mattorg med vilt på menyn. 
 • Marknadstorg för de köpsugna. 
 • Låga avgifter för deltagande. 
 • Fri entré för besökare.

Sveriges mest centrala jakt-, fiske- och friluftsmässa

Inom 15 mils radie bor det närmare 1,5 miljoner människor varav 4.500 har jägarexamen och närmare 300.000 personer sportfiskar.
Bästa läget för en mässa!
Karlstad153 km(115 min)
Västerås 173 km (120 min)
Örebro  79 km (63 min)
Mariestad 119 km(89 min)
Jönköping 134 km(89 min)
Linköping 62 km(54 min)
Norrköping 99 km(79 min)
Göteborg 269 km(206 min)
Stockholm257 km(169 min)

Källor: SCB

Är du nyfiken på att veta mer? 

Kontakta mässgeneral PO Östergren:
Telefon: 0734 – 23 21 82   |   E-postpo@medevimassan.se

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB