Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Wärdshus och smaktorg på Medevimässan

Gäster har kommit till Medevi Brunns Wärdshus i århundraden för att njuta av maten, drycken och omgivningen, och så kommer det fortsätta vara. Wärdshuset på Medevi Brunn är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar. 

Besök Smaktorget där det finns grillat och dryck. Vi väljer så långt det går svenska råvaror från närområdet och under mässdagarna erbjuder vi  - råvaror från skogen

Under Medevimässan erbjuder Medevi Brunn olika mat- och fikaalternativ under mässdagarna. Wärdshuset är öppet med grillade vilda alternativ på dagen och A la carte på kvällen, Schweizeriet (vårt café) i parken är också öppet och där serverar vi glass, fika, smörgåsar och sallader.

Under mässdagarna finns även vårt Smaktorg utanför Wärdshuset med grillat och vår Korveria vid stora gången

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2020.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en aktivitets- och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB