Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Viltkött och svamp på menyn på Medevimässan

Gäster har kommit till Medevi Brunns Wärdshus i århundraden för att njuta av maten, drycken och omgivningen, och så kommer det fortsätta vara. Wärdshuset på Medevi Brunn är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar. Slå er ner i Wärdshuset och låt er avnjut en vällagad lunch eller besök något av våra matstånd ute i mattorget. Ambitionen är att så långt det går välja svenska råvaror från närområdet och under mässdagarna erbjuder vi vilt, svamp - råvaror från skogen.

Mat och dryck på mässområdet

Under Medevimässan erbjuder Medevi Brunn ett brett urval av mat- och fikaalternativ under mässdagarna. Wärdshuset är öppet med Dagens lunch och för middag samt a la carte, Schweizeriet (vårt café) är självklart öppet och där serverar vi glass, fika, smörgåsar och ett lättare matutbud.

Under mässdagarna förstärker vi med flera ställen att köpa glass, kaffe, dricka samt hamburgare, varmkorv och stekt strömming.

Wärdshus med Pub

För den vuxna besökaren så öppnar puben vid lunchtid på lördag. Så ett tips från oss är att boka en övernattning på hotellet.

Vill du vara delaktig i mässan? Vi söker nu volontärer till Team Medevimässan 2019.

Var med oss på resan för att skapa en samlingsplats där vi kan verka för ett hållbart samhälle. Kontakta PO för information!

MEDEVIMÄSSAN

Mässan är en kunskaps och upplevelsemässa som täcker det mesta inom hund, jakt, fiske, vapen, friluftsliv, skytte, skog, marin och natur. Utöver detta erbjuder mässan roliga, intressanta aktiviteter och spännande föredrag.

FRI ENTRÈ

Mässan hålls i natursköna Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn, som ligger längs Rv50, mindre än 2 mil norr om Motala. Tack vare våra utställare och partners kan vi erbjuda alla besökare fri entré under samtliga mässdagar.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIA

”facebook icon” ”instagram icon”

HEMSIDAN:   » Om cookies  » Sitemap    © Medevi Mässan AB